Paweł Nie Całkiem Święty
Opis
Restauracja Paweł Nie Całkiem Święty powstała kilka lat temu. Marzyło mi się stworzyć miejsce klimatyczne, nawiązujące do historii Pogranicza, gdzie serwuje się pyszne dania tradycyjne, ale także zapożyczające wiele pomysłów z kuchni naszych sąsiadów. Miejsce, które otwarte jest dla turystów cały rok, gdzie można odpocząć po wędrówkach, napić się zimnego piwa i po prostu dobrze zjeść. Gdzie każdy z odwiedzających będzie szczególnie traktowany i znajdzie coś dla siebie. Chodziło mi o miejsce, które zapamiętuje się, ponieważ każda jego część składa się w jedną niepowtarzalną całość. Menu restauracji Paweł Nie Całkiem Święty obfituje we wspaniałości kuchni karpackiej i huculskiej. Na szczególną uwagę zasługują pozycje – jak dla mnie obowiązkowe – pół metra pysznych żeberek z buraczkami, chłopskie jadło z patelni oraz bubliki z konfiturą z rokitnika na deser.